MEI PELANCARAN ALBUM LAGU SULUNG SAYABuat peminat dan rakan penulis, pelancaran album sulung saya adalah pada Mei 2009 yang tarikhnya akan saya tetapkan. Jika ada mana-mana rakan penulis dan peminat inginkan naskah album berkenaan, bolehlah beritahu saya untuk membuat tempahan dan pesanan.

Namun, promosi album ini akan diwar-warkan di corong radio dan dada akhbar seawal yang boleh.

Menurut komposer saya, album itu siap dicetak pada 22 dan 23 April 2009. Cerita beliau, ketika pelancaran dibuat mungkin sesi pengenalan dan jualan diskaun terhebat akan dibuat. Jika ada rakan yang ingin menempah, boleh beritahu awal. 6 buah lagu dijangka het. 4 buah yang lain juga hebat. Dikatakan lagu ini memiliki kekuatan 3-dimensi irama gabungan Melayu dan Iban. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan album berkenaan.

6 comments:

Norgadis Labuan said...

Tahniah!
Foto kali ini juga nampak menarik. Ada lagu melayukah?

JAYA RAMBA said...

hai Nor. Album ke-2 nanti semua lagu melayu. Saya tengah buat lagu tu dan muzikkan dengan keyboard. Iya akan diwar-warkan tidak lama lagi. saya tengah beri penuh komitment terhadap album pertama ini. Harap Nor sihat bersama anak-anak. TK

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

secara tidak sengaja terbaca blog anda. what a very nice words. nak tanya, bagaimana cara untuk order/membeli album anda?atau ada dijual untuk pasaran sem. malaysia?

KumangMenyarung wit Love said...

congrats to u...

JAYA RAMBA said...

salam tekelit nyibun. ya album berkenaan saya recording dengan sebuah syarikat dan komposer terkenal di Kuala Lumpur. Album itu akan berada di Johor dan Terengganu. Saya rasa juga akan berada di pasaran KL. Namun pasaran juga lebih diperincikan di Sarawak. Komposer album itu adalah komposer terkenal. Buat Kumang menyarung, terima kasih kerana muncul di ruang maya saya. semoga anda sihat dengan tugas harian. terma kasih.